מרק צביים ירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 309 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. . אם יש לך מיץ עגבניות, אפונה, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. , שהוא מוצק. נסו נקניק הצבי הטוב ביותר שתאכל אי פעם., צבי BarBQue, ו Deer Valley Granola (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים 1/2 כוס חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מחממים את הצבי בקוביות בחמאה החמה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בשר צבי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
יוצקים את מיץ העגבניות ומרק בשר, ואז מפזרים את הסוכר, גרגרי בויון בקר, מלח, פלפל שחור, כמון, חרדל, אבקת קארי, פלפל קאיין, פטרוזיליה, תיבול איטלקי, ואבקת שום. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד הצבי הוא רך, ואת המרק מעובה מעט, על 1 1/2 שעות.