מרק שעועית ושעורה טוסקנה
Zuppa di Farro e Fagioli (מרק שעועית ושעורה טוסקני) הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. יש מרק זה 203 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, שעורה, אסקרול, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק שעועית טוסקנה עם פארו, טוסקני פארו מרק שעועית לבנה, ו Zuppa di Farro (מרק פארו איטלקי).
הוראות
שים את השמן ואת הבצל בסיר גדול על חום בינוני. מבשלים 5 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם. מערבבים ברוזמרין, אסקרול, מלח ופלפל; לבשל עד escarole wilts וכל הנוזל התאדה.
מוסיפים מים, שעועית, שעורה ובוליון. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים במשך 30 דקות או עד השעורה הוא רך.
יין הערה: קלסי טוסקני נוחות מזון כגון מאכל זה קורא יין הנוחות המפורסם של טוסקנה: קיאנטי. ברוליו זול 1997 קיאנטי קלאסיקו ($1
מתאים לצניעות של המרק הזה.