לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני מרק, אז נסו את מרק השעועית של הספורטאי. והוא מתאים להגשה ל 27 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 180 קלוריות. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם הוקס חזיר, טימין, שעועית נייבי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 46%. ציון זה מוצק. נסו מרק מהיר וקל {מרק מיסו עם אטריות סובה או שעועית מונג, מרק שעועית לבנה טוסקנית עם ברוקולי ראבה-טוויסט אחר לגמרי על מרק ירקות, ו מרק מהמזווה (: מרק נקניק, שעועית ופסטה עם תרד) עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מיין שעועית ושטוף במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מניחים בסיר; מוסיפים מים לכיסוי של 2 אינץ'. מביאים לרתיחה; מרתיחים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מסירים מהאש; מכסים ומניחים לעמוד 1-4 שעות או עד שהשעועית מתרככת.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4
מסננים ושוטפים שעועית; להשליך נוזלים ולהניח שעועית בצד. באותה מחבת מטגנים בצל בחמאה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים גזר; מטגנים עוד 4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
6
מוסיפים את הוקס החזיר, המרינדה לעוף, קליפת תפוז, מלח, טימין, עלי דפנה, שעועית ומספיק מים לכיסוי של 2 אינץ'. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 2 שעות או עד שעועית רכה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
תלת עצות, גזוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
הסר הוקס חזיר; כשהוא קריר מספיק לטיפול, הסר בשר מהעצמות. להשליך עצמות לחתוך בשר לקוביות; לחזור למרק.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה