מרק תפוחי אדמה ובצל
מרק תפוחי אדמה ובצל יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 159 קלוריות. אם יש לך מלח, קצפת כבדה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק בצל תפוחי אדמה, מרק בצל, תפוחי אדמה וקרמל, ו מרק תפוחי אדמה ובצל קרם (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 4 ליטר כבד, להמיס 1/4 כוס חמאה ובצל עד נבול.
הוסף ניקוי ופרוס כרישה, תפוחי אדמה, מים ומלח. מביאים לרתיחה ומבשלים, מכוסה חלקית, במשך 45 דקות או עד תפוחי אדמה הם מאוד רך.
הסר מחום וקריר אם אתה רוצה. מערבבים את התערובת המבושלת עד חלקה. חזור לסיר; להוסיף 1/4 כוס חמאה, שמנת ועירית. תבדוק אם יש תבלינים.
חום, אבל לא להרתיח או הקרם יהיה קרדל.