קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

מתאבן מטבל סלסה עקיצות

מתאבן מטבל סלסה עקיצות
נגיסות מתאבן לטבול סלסה עשויות להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 23 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. לכו לחנות ותביאו עלי כוסברה, ולווטאייה, טאקו בל וסלסה עבה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עקיצות מתאבן קלות, מתאבן סדונן נושך, ו פיצה קפרזה נושכת מתאבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים VELVEETA ל 2 פרוסות, ולאחר מכן לחתוך כל פרוסה ל 15 קוביות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת Velveetaגבינת Velveeta
3
מניחים פגזי פילו על תבנית אפייה. ממלאים כל אחד עם1 קוביית VELVEETA וכ 1 כפית. סלסה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות Filo מיניקונכיות Filo מיני
גבינת Velveetaגבינת Velveeta
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
אופים 10 דקות. או עד VELVEETA נמס וקצוות של פגזים הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת Velveetaגבינת Velveeta
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מקשטים בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית

יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע

רוטב טבילה ניתן לזווג עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. החידה נוצצת רוזה עם 4.7 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
חידה נוצצת עלה
חידה נוצצת עלה
גוון זהוב ורוד זוהר עם נימות אפרסק מחממות, היין הזה נפתח עם ניחוחות בהירים של תות, אפרסק בשל בקושי, פרחי בר טריים וממתקים קשים. טעמיו משקפים את ניחוחותיו, עם הערות נוספות של אבטיח וקמצוץ בננה. הכניסה כוללת פופ של חומציות תוססת, אשר מתפתח לעגלגלות רכה. הטעם של גויאבה ומנגו להוסיף טוויסט טרופי לסיום ארוך, מפתה.