קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

ניוקי הנקניקיות של רוסי

ניוקי הנקניקיות של רוסי
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לרפרטואר שלך, ניוקי הנקניקיות של רוסי עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 775 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. 64 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בסביבות 50 דקות. אם יש לכם בצל, פטרוזיליה שטוחה, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 83%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קציצות שעועית אדומה עם רוטב חריף (פולפט די פגיולי רוסי בסלסה פיקנטה), ניוקי נקניק, ו מרק נקניקיות וניוקי.

הוראות

1
מחממים 1 כף שמן זית במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים נקניקיות ומבשלים עד להשחמה ויציבה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
3
חותכים נקניקיות לפרוסות 1/2 אינץ', מחזירים למחבת וממשיכים לבשל עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מסננים פרוסות נקניק על צלחת מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
בינתיים מחממים 1 כף שמן זית בסיר על אש בינונית; מערבבים בצל ומבשלים עד שהבצל מתרכך והופך לשקוף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים שום ו -1 1/2 כפיות תיבול איטלקי; מבשלים עד שהשום מתרכך, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
7
יוצקים עגבניות מרוסקות, מים, מלח, סוכר, ואת הנותרים 1 כף תיבול איטלקי. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מוסיפים ניוקי ומבשלים 2 עד 3 דקות עד שהפסטה צפה; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
10
בינתיים מערבבים פרוסות נקניק איטלקיות לרוטב כדי להתחמם מחדש. זורקים פסטה עם רוטב, ומפזרים פטרוזיליה קצוצה וגבינת רומנו מגוררת להגשה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
10 צ'ילי סרנו, גבעול, קצוץ גס10 צ'ילי סרנו, גבעול, קצוץ גס
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ניוקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיקיו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום) עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.