אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לרפרטואר שלך, ניוקי הנקניקיות של רוסי עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 775 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. 64 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בסביבות 50 דקות. אם יש לכם בצל, פטרוזיליה שטוחה, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 83%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קציצות שעועית אדומה עם רוטב חריף (פולפט די פגיולי רוסי בסלסה פיקנטה), ניוקי נקניק, ו מרק נקניקיות וניוקי.
הוראות
1
מחממים 1 כף שמן זית במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים נקניקיות ומבשלים עד להשחמה ויציבה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
3
חותכים נקניקיות לפרוסות 1/2 אינץ', מחזירים למחבת וממשיכים לבשל עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מסננים פרוסות נקניק על צלחת מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
בינתיים מחממים 1 כף שמן זית בסיר על אש בינונית; מערבבים בצל ומבשלים עד שהבצל מתרכך והופך לשקוף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים שום ו -1 1/2 כפיות תיבול איטלקי; מבשלים עד שהשום מתרכך, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 תפוז, גרידה
7
יוצקים עגבניות מרוסקות, מים, מלח, סוכר, ואת הנותרים 1 כף תיבול איטלקי. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מוסיפים ניוקי ומבשלים 2 עד 3 דקות עד שהפסטה צפה; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
10
בינתיים מערבבים פרוסות נקניק איטלקיות לרוטב כדי להתחמם מחדש. זורקים פסטה עם רוטב, ומפזרים פטרוזיליה קצוצה וגבינת רומנו מגוררת להגשה.
ניוקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיקיו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום) עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.