ניוקי תפוחי אדמה עם רוטב לימון-טימין
ניוקי תפוחי אדמה עם רוטב לימון-טימין עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו קליפת לימון, מלח כשר, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מסקרפונה וניוקי לימון עם רוטב טימין חמאה, ניוקי טימין לימון, ו ניוקי בטטה עם חמאת טימין (מתכונים דומים).
הוראות
פירס תפוחי אדמה עם מזלג; אופים ב 400 במשך 1 שעה או עד מכרז. מגניב במקצת. לקלף תפוחי אדמה; להשליך קליפות. לחץ על תפוחי אדמה מבושלים דרך מעתיק תפוחי אדמה לתוך קערה גדולה. לשקול או קלות כף קמח לתוך כוס מדידה יבשה כף; רמה עם סכין.
מערבבים תפוחי אדמה, קמח, ו 3/4 כפית מלח. מערבבים היטב כדי ליצור בצק.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים, מעצבים כל חלק לחבל באורך 20 אינץ'.
חותכים כל חבל לחתיכות 20 (1 אינץ'); לגלגל כל חתיכה לכדור. עבודה עם חתיכת בצק 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), באמצעות האגודל שלך, לגלגל את חתיכת הבצק במורד הקוצים של מזלג משוריין קל (ניוקי יהיה רכסים בצד 1 ו הזחה בצד השני).
מניחים ניוקי על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. לכסות ולהניח בצד.
להביא מים גלון 1 ומלח 1 כפית להרתיח בתנור הולנדי גדול.
מוסיפים חצי ניוקי למים רותחים; מבשלים ניוקי במשך 1 1/2 דקות או עד שנעשה (ניוקי יעלה אל פני השטח).
הסר ניוקי עם כפית מחוררת, ומניח במסננת לנקז. חזור על הליך עם ניוקי הנותרים.
מחממים חמאה ושמן זית במחבת בינונית על אש בינונית.
הוסף שאלוט למחבת; לבשל במשך 10 דקות או עד מכרז, ערבוב מדי פעם (לא חום). מערבבים בקליפה לימון, טימין, מיץ, וקורטוב של מלח.
מערבבים תערובת חמאה, ניוקי, גבינה ופלפל בקערה גדולה; לזרוק בעדינות למעיל.