קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

סטייק עגול ורוטב השני

סטייק עגול ורוטב השני
סטייק עגול ורוטב השני דורש בערך 2 שעות ו 25 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 49% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 1040 קלוריות, 99 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן. 87 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. זה עובד טוב כמו רוטב יקר. צאו לחנות ואספו אורגנו, מים, מרק בצל מרוכז ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 95%. ציון זה הוא מדהים. נסו פשוט הקרקע עגול עם רוטב פטריות, סטייקים עגולים פטריות לבישול איטי ורוטב, ו ברביקיו סטייק עגול עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חתוך את השומן מן הסטייק, וחותכים למספר הרצוי של מנות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
3
במחבת צלייה על אש בינונית גבוהה, צורבים את שני צידי הסטייק, בערך 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
מסירים מהאש.
5
מערבבים את קרם מרק הפטריות, מרק הבצל הצרפתי והמים לצלייה.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
מרק בצל צרפתימרק בצל צרפתי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
אופים בתנור שחומם מראש 2 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סטייק עגול ללא עצמות בשר, לחתוך לחתיכות בגודל הגשהסטייק עגול ללא עצמות בשר, לחתוך לחתיכות בגודל הגשה425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)305אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קרם מרוכז של מרק פטריותקרם מרוכז של מרק פטריות298אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מרק בצל צרפתי מרוכזמרק בצל צרפתי מרוכז198אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת ספגטי, מבושל ומנוקזחבילת ספגטי, מבושל ומנוקז0(יכול להיות או להרחיק)מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות טריות, פרוסותפטריות טריות, פרוסות1שן שום, טחוןשן שום, טחון1קטןפלפל ירוק, ג'וליאןפלפל ירוק, ג'וליאן1( חצילים)בצל, פרוסבצל, פרוס1(יכול להיות או להרחיק)אורגנו מיובשאורגנו מיובש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת0(יכול להיות או להרחיק)8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סטייק עגול דק לחתוךסטייק עגול דק לחתוך2(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים2(יכול להיות או להרחיק)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן305אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם אפשרויות מצוינות לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. מרלו קמומי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קמומי מרלו
קמומי מרלו
מרלו עמק נאפה 2014 חלק, מלוח ומפתה ללא תקנה. האף מגלגל אותך עם ניחוחות של אדמה, טבק, גרגרי יער ועשן. על החיך, שזיף מבושל לאטאוכמניות מבשלות יחד עם אגוז מוסקט, ציפורן ונגיעה של גרפיט. פרץ של חומציות רעננה מבהיר תווי וניל עדינים, נענע ותבלינים מפתים לפני שקומפוט דובדבן שחור מלוטש מביא אותך הביתה. מרקם עשיר ומלא קסם מלוח, יין זה יגרום לך להתאהב במרלו שוב.