סטייק שוויצרי בישול איטי וירקות
סטייק שוויצרי בישול איטי וירקות נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 425 קלוריות. גשו לסופר וקנו עגבניות שימורים, רוטב בקר, ל-8 תפוחי אדמה חדשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. נסו Slow-Cooker סטייק שוויצרי, בישול איטי סטייק שוויצרי, ו בישול איטי סטייק שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בשר ל 6 חתיכות הגשה. תרסיס מחבת 12 אינץ ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים בשר עם מלח מתובל. לבשל בשר במחבת על 8 דקות, הופך פעם אחת, עד חום.
שכבה תפוחי אדמה, גזר, בשר ובצל ב 3 1/2 - כדי 6 ליטר סיר איטי.
מערבבים עגבניות ורוטב; כפית על בשר וירקות.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 7 עד 9 שעות או עד בשר וירקות במכרז.