סיכון זה על בריסקט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סיכון זה על בריסקט. זה מתכון חלב חינם מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. מתכון זה של Allrecipes יש 27 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. גשו לסופר וקנו תערובת מרק בצל, יין, קטשופ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה היהודית הזו. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון 77% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: סיכון פארקל, מהו הסיכון לסרטן השד שלך, ו פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מערבבים יחד את הקטשופ, ג ' ינג ' ר אייל, תערובת מרק בצל יבש, סוכר חום ויין אדום בקערה, ומערבבים עד שהסוכר החום מתמוסס.
מניחים את חזה הבקר לתוך מחבת אלומיניום חד פעמי, ויוצקים רוטב על חזה הבקר. לאטום את המחבת עם כיסוי של רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד הבשר הוא רך מאוד, על 4 שעות.