סלט Tabbouleh כוסברה עם שרימפס הוא חלב חינם ו pescatarian מנה צדדית. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. אם יש לך שרימפס ג'מבו, מים, שורש ג' ינג'ר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו סלט Tabbouleh כוסברה עם שרימפס, שק ארוחת צהריים: כוסברה מתובלת Tabbouleh, ו סלט טאבולה שרימפס ברוטב מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים בולגור בקערה גדולה, ושופכים עליה את המים הרותחים ושמן הזית. מערבבים, מכסים, ולתת לעמוד במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בורגול
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
כאשר כל המים נספגו והבולגור רך, מערבבים את מיץ הלימון, מלפפון, בצל ירוק, פטרוזיליה ומנטה. מתבלים בכוסברה, ג ' ינג ' ר, מלח ופלפל.