סלט אנטיפסטו שכבתי
סלט antipasto שכבתי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פרחי ברוקולי, רוטב קיסר, גבינת פרובולון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. נסו סלט אנטיפסטו קוסקוס עם עגבניות ויניגרט בתוספת שיפודי אנטיפסטו, סלט Antipasto, ו סלט Antipasto (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, הוספת ברוקולי במהלך 2 הדקות האחרונות של זמן הבישול; לנקז. לשטוף וקריר. לזרוק עם פטרוזיליה.
מניחים חצי תערובת פסטה 4 qt. קערת זכוכית; למעלה עם חצי כל עגבניות, בקר, בצל. חזור על שכבות פעם אחת.
יוצקים רוטב באופן שווה על סלט. לכסות ולהירגע לפחות 2 שעות או לילה. למעלה עם גבינה לפני ההגשה.