קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

סלט בוקונצ'יני

סלט בוקונצ'יני
. אם יש לכם סלרי, עלי בזיליקום, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו [] סלט קפרזה קלאסי עם בוקוניני, סלט אפרסק, עגבניות ובוקונצ'יני, ו סלט קנטלופ ובוקונצ'יני עם נענע (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת סלט גדולה, מערבבים את המוצרלה, עגבניות שרי, פלפל, סלרי, אנדיב וארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
אנדיבאנדיב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
לטאטא יחד את מיץ לימון ושמן זית; לשפוך על הסלט. לזרוק עד שכל החומרים מצופים היטב עם ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
להעביר סלט ללוחות הגשה בודדים, אם תרצה בכך.
4
מפזרים את הבזיליקום על הסלט, מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות