סלט לחם מלוח
סלט לחם מלוח עשוי להיות רק המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה מספק 45 מנות. עם 55 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך פנצ'טה, צנוברים, חומץ יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 37 דקות. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו סלט עוף ללא גלוטן מלוח על הלחם של רודי, לחם דלעת - לחם מתוק ומתובל להפריד, ו לחם פלפל קלוי מלוח למכונת הלחם (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את קוביות הלחם על תבנית אפייה מעוטרת טפטוף עם 2 Tbs. של שמן הזית.
אופים עד הלחם קלוי אבל עדיין מעט לעיס, על 8 דקות.
תן cool.In מחבת ומטגנים על אש בינונית-נמוכה, טוסט צנוברים, ערבוב ברציפות, עד הזהב, על 5 דקות.
העברה לקטן bowl.In אותו מחבת על חום בינוני, לשלב את pancetta ו 1 Tbs. של שמן זית ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד pancetta הוא השחמה פריך, על 8 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר מגבות נייר כדי לנקז.
יוצקים את כל אבל 1 Tbs. של השומן מהמחבת.
תנו למחבת להתקרר מעט.להחזיר את המחבת לחום בינוני, להוסיף את שאלוט ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, על 2 דקות.
להעביר לקערה קטנה ולתת מגניב.
מוסיפים את החומץ לצלצלים המקוררים, ואז לאט לטאטא בשמן זית 1/2 כוס עד מעורבב היטב כדי להפוך ויניגרט. מתבלים במלח pepper.In קערה גדולה, לזרוק יחד את קוביות הלחם, ארוגולה, צנוברים ופנצ ' טה.
מוסיף את ויניגרט ולזרוק למעייל באופן שווה. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.
מגיש 4.וריאציה: עבור סלט לחם שונה לחלוטין אך טעים באותה מידה, תחליף שקדים פרוסים קלויים עבור צנוברים, גרגיר הנחלים עבור ארוגולה וקטעים כתומים עבור pancetta.Adapted from Williams-Sonoma Comfort Food, by Rick Rodgers (Oxmoor House, 2009).