. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, עגבניות שרי, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 90%. נסו סלט אורז חום עם סלמון, Zingy סלמון & סלט אורז חום, ו סלט אורז חום סופר קל (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מערבבים בפסטה, וחוזרים לרתיחה. לבשל פסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מבושל דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
זרוק אפונה קפואה ותרד לתוך פסטה רותחת במהלך הרגע האחרון של בישול.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
מסננים פסטה, אפונה ותרד במסננת. להחזיר פסטה, אפונה, ותרד לסיר.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף