סלט שעורה ירקות לימוני הוא מתכון ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני עם 6 מנות. תמורת 55 סנט למנה , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 5 גרם חלבון , 6 גרם שומן ובסך הכל 188 קלוריות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב בתור מזנון. גשו לסופר וקנו בצל, בזיליקום, סלרי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 78% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פילאף לימוני ירקות שעורה , קערת ירקות ושעורה לימונית , וסלט שעורה לימוני עם פסטו קייל .
הוראות
1
מבשלים שעורה לפי הוראות האריזה; מסננים ומצננים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
2
מניחים שעועית בסיר ומכסים במים; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 8-10 דקות או עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מסננים ומצננים לחלוטין.
4
בקערה גדולה מערבבים את הגזר, הסלרי, הברוקולי, התרד, הבצל, העגבנייה, הפלפל הצהוב, הפטריות, השעורה והשעועית. בקערה קטנה, טורפים את חומרי הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
שעורה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
יוצקים על הסלט ומערבבים לציפוי. מכסים ומעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות לפני ההגשה.
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. The Stag's Leap Wine Cellars KARIA שרדונה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-31 דולר לבקבוק.
מרתפי היין הזינוק של אייל KARIA שרדונה
השרדונה החינני הזה נפתח בניחוחות של אפרסק, תפוח צהוב, תבלינים ותווי וניל שמנת מתוקה ונעים. ליין כניסה רכה עם תווי הדרים ודבש קלים המובילים לסיומת לימון מתוקה מתמשכת. יש איזון נחמד לחמיצות ולמינרליות שמשפרת את הרעננות והאלגנטיות של היין הזה. נסה לשלב את השרדונה בעל הגוף הזה עם דג שלם בגריל עם לימונים וצלפים, צדפות צרובות עם שמן זית מושבע בלימון, או עוף צלוי.