זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו סלט תפוחי אדמה Cajun עם נקניקיות Andouille, נקניקיית הגמבו Cajun Andouille, ו פירות ים Cajun ונקניקיות Andouille גאמבו (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 1 שמן כף במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להוסיף נקניקיות; sauté עד חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
3
להעביר מגבות נייר וניקוז.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
להוסיף תפוחי אדמה; לבשל רק עד רך, ערבוב מדי פעם, על 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6
לנקז היטב.
7
להקציף חומץ, רוטב פלפל וחרדל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
להעביר תפוחי אדמה חמים לקערה עם תערובת חומץ לזרוק בעדינות. מערבבים בעדינות בנקניקיות, פלפל, סלרי, בצל ירוק ושמן 1/4 כוס. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אטריות ריגטוני מיובשות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים