סלט תפוחי אדמה עשבי תיבול
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני תוספת, אז נסו סלט תפוחי אדמה עשבי תיבול. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 5 גרם חלבון, 5 גרם שומן ובסך הכל 220 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 64 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שיני שום, ציר עוף, מלח כשר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 99%, וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט תפוחי אדמה עשבי חמאה, סלט תפוחי אדמה לימון ועשבי תיבול וסלט שום עשבי תיבול.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מניחים את תפוחי האדמה ו-2 כפות מלח בסיר גדול עם מים. מביאים את המים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים במשך 10 עד 15 דקות, עד שתפוחי האדמה בקושי רכים כאשר מחוררים אותם בסכין.
מסננים את תפוחי האדמה במסננת, ואז מניחים את המסננת עם תפוחי האדמה מעל הסיר הריק מהאש ומכסים במגבת מטבח נקייה ויבשה. השאירו את תפוחי האדמה לאדות במשך 15 עד 20 דקות, עד שהם רכים אך יציבים.
בינתיים, בקערה קטנה, טורפים יחד את היין, ציר העוף, מיץ הלימון, השום, החרדל, 2 כפיות מלח ו-3/4 כפית פלפל. טורפים לאט את שמן הזית לקבלת אמולסיה. לְהַפְרִישׁ.
כאשר תפוחי האדמה קרירים מספיק כדי להתמודד, חותכים אותם לרבעים או לחצאים, תלוי בגודלם.
מניחים את תפוחי האדמה החתוכים בקערה גדולה ויוצקים עליהם מספיק רוטב כדי להרטיב. (כשהסלט יושב, ייתכן שיהיה עליך להוסיף עוד רוטב.)
מוסיפים את הבצל, הטרגון והפטרוזיליה, ומלח ופלפל לפי הטעם. לזרוק היטב, לכסות ולהכניס למקרר לכמה שעות כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.