קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות16
ציון בריאות12
מגזין

סלטנאס בוליביאני

סלטנאס בוליביאני
Saltenas בוליביה דורש על 2 שעות ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 503 קלוריות. אם יש לך כמון טחון, אפונה פטיט, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. . מתכונים דומים: אמפנדס בוליביה (Salteñas), טרוטה ממולאת בוליביה, ו עוף בוליביאני חריף.

הוראות

1
מפזרים את הג ' לטין מעל מים קרים 1/2 כוס בצלחת חסינת חום; להפריש במשך 10 דקות. מיקרוגל ג ' לטין התייבש במשך 30 שניות או עד נמס (או להמיס אותו על סיר של מים רותחים).
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
להעביר את הג ' לטין נמס לקערה קטנה לקרר עד סט.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
מניחים את תפוחי האדמה לסיר, מכסים במים, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום, ומבשלים עד תפוחי האדמה מבושלים אבל עדיין מוצק, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הסר מן המים, לאפשר להתקרר, לגרוס לתוך קערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
5
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים עד שהבשר כבר לא ורוד, מפרקים אותו ומתפוררים כשהוא מבשל, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
מסננים שומן עודף. מערבבים את תפוחי האדמה מגורר, אפונה, בצל אביב, פטרוזיליה, 4 כפיות סוכר, 2 כפיות פפריקה, כמון, מלח ופלפל שחור, ו 3 כפות רוטב חלפיניו (אופציונלי). מילוי מבשלים עד חם, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב חריף ירוקרוטב חריף ירוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
הסר מהחום והנח בצד.
9
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה, או מרפדים אותה בנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
מערבבים את הקמח, 1/4 כוס סוכר, ו 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
11
חותכים את החמאה עם סכין או בלנדר מאפה עד התערובת דומה פירורים גסים. (זה יכול להיעשות גם במעבד מזון: דופק את תערובת החמאה והקמח עד שזה נראה כמו קמח תירס. הפוך תערובת לקערה והמשך.) לאט להוסיף את המים החמים ללוש עד חלקה, על 3 דקות. שמור את הבצק מכוסה בניילון נצמד או מגבת מטבח נקייה כדי לשמור אותו חם. מחלקים את הבצק ל -16 חתיכות לגלגל אותם לכדורים. שמור את הכדורים האחרים של בצק מכוסה במגבת בזמן שאתה מגלגל כל סיבוב.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
12
על משטח מקומח קלות, מגלגלים כל כדור בצק למעגל בעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
13
לטאטא את הביצים מכות 2 כפיות מים בקערה קטנה. מברשת קלה ביצה לשטוף על הקצוות של מעגל הבצק.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
14
מניחים על 2 כפות של מילוי בשר על חצי אחד של הבצק עגול; העליון עם כ 1/2 כפית ביצה קשה, 1/4 כפית ג ' לטין, כמה זיתים שחורים פרוסים, וכמה צימוקים.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
זיתים שחוריםזיתים שחורים
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
15
מקפלים את הבצק על המילוי. חותם וצדפות את הקצוות של הבצק יחד. כדי צדפה, להתחיל בקצה אחד של חצי מעגל: לקפל חתיכת בצק קטנה (בגודל של הציפורן שלך) על התפר ולחץ בעדינות. מקפלים עוד חתיכת בצק קטנה על התפר כך שהוא חופף את החתיכה הראשונה; חזור עד שחתמת את חצי המעגל. (ניתן גם לאטום את saltenas על ידי לחיצה על מזלג סביב הקצוות.)
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
16
מניחים את המלחה על תבנית האפייה המוכנה וממשיכים עם הבצק הנותר וממלאים.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
17
מקציפים את הפפריקה לשטיפת הביצים הנותרת ומברישים את המלטנות עם שטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
18
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

מרכיבים

64(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)זיתים שחורים פרוסים, מנוקזיםזיתים שחורים פרוסים, מנוקזים01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה, קוביותחמאה, קוביות2ביצים, מכותביצים, מכות1בצל צהוב בינוני, קצוץקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה טרייה, קצוצהפטרוזיליה טרייה, קצוצה7(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)חבילת ג'לטין ללא טעםחבילת ג'לטין ללא טעם680(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.כמון טחוןכמון טחון3ביצים מבושלות היטב, קלופות וקצוצותביצים מבושלות היטב, קלופות וקצוצות2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1בצל, קצוץבצל, קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי283(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)חבילת אפונה פטיט קפוא, מופשרחבילת אפונה פטיט קפוא, מופשר3תפוחי אדמה, קלופיםתפוחי אדמה, קלופים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצימוקים, ספוגים במים ומנוקזיםצימוקים, ספוגים במים ומנוקזים11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1בצל אביב, פרוסבצל אביב, פרוס21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר לבןסוכר לבן