קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות70
מגזין

סלמון בגריל עם חומץ שרי-זיגוג דבש ותענוג עגבניות פיקנטי

סלמון בגריל עם חומץ שרי-זיגוג דבש ותענוג עגבניות פיקנטי
סלמון בגריל עם חומץ שרי-זיגוג דבש ותענוג עגבניות פיקנטי לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 35 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 468 קלוריות. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו אבקת אנצ'ו צ' ילה, חרדל דיז'ון, עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטרי דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 86%, וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סלמון בגריל עם חומץ שרי-זיגוג דבש ותענוג עגבניות פיקנטי, סטייקי סלמון קלויים במחבת עם חומץ שרי-זיגוג דבש, ו סלמון בגריל עם זיגוג הויסין ותענוג שזיף-ג'ינג'ר.

הוראות

1
בסיר קטן על אש גבוהה, להפחית חומץ ל 1/4 כוס. בקערת ערבוב שלבו סירופ חומץ עם חרדל, דבש, ווסטרשייר ואבקת צ 'ילה אנצ' ו ותבלו לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
תנו לנוח 30 דקות. מחממים גריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
מברישים סלמון עם הזיגוג וצולים 3 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מגישים עם עונג עגבניות פיקנטי.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1
מערבבים את כל החומרים בקערה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מגישים בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן

פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון בגריל. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ברן קוטג ' קאשבורן פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
צרוב קוטג ' קאשבורן פינו נואר
צרוב קוטג ' קאשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי הפה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות של גרגרי היער האדומים שומרים על אורך יפה, מיקוד ואיזון.