סלסה חזיר
אם יש לך אורז, אננס, סלסה עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: חזיר פריך עם סלסאן אבוקדו וסלסה עגבניות, סלסה אפרסק עם חזיר, ו חזיר בסלסה ורדה.
הוראות
שלב סלסה ואננס במחבת 12 עד 14 אינץ'. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה ומערבבים לעתים קרובות עד מופחת 2 1/2 כוסות, על 10 דקות.
בעוד הרוטב מבשל, לקצץ ולהשליך שומן חיצוני מן צלעות חזיר. צלע צלעות 4 עד 6 אינץ ' מחום עד השחמה קלה כבר לא ורוד בחלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), על 9 דקות, מפנה פעם אחת.
סדר צלעות על מגש; העליון עם רוטב.