קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

סלסה חזיר

סלסה חזיר
אם יש לך אורז, אננס, סלסה עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: חזיר פריך עם סלסאן אבוקדו וסלסה עגבניות, סלסה אפרסק עם חזיר, ו חזיר בסלסה ורדה.

הוראות

1
שלב סלסה ואננס במחבת 12 עד 14 אינץ'. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה ומערבבים לעתים קרובות עד מופחת 2 1/2 כוסות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בעוד הרוטב מבשל, לקצץ ולהשליך שומן חיצוני מן צלעות חזיר. צלע צלעות 4 עד 6 אינץ ' מחום עד השחמה קלה כבר לא ורוד בחלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), על 9 דקות, מפנה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
סדר צלעות על מגש; העליון עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
מגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)