סנאפר אדום ברוטב קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סנאפר אדום ברוטב קוקוס. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו 1/2 כוסות רוטב איטלקי, גבינת שמנת בפילדלפיה, סנאפר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, ו סרי לנקה סנאפר, סרטנים וקארי קוקוס צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
ניקוד שני הצדדים של דגים עם חתכים צולבים רדודים.
רוטב חום במחבת גדולה על חום בינוני.
להוסיף דגים; לבשל 6 עד 8 דקות. בכל צד או עד דגים הוא השחמה קלות משני הצדדים פתיתים בקלות עם מזלג.
להעביר דגים לצלחת; לכסות כדי לשמור על חום.
מוסיפים חלב קוקוס, בצל וצ ' ילי למחבת; מבשלים בחום בינוני-נמוך 10 דקות. או עד חלב קוקוס מופחת בחצי. מערבבים בפלפלים וגבינת שמנת; לבשל 3 דקות. או עד גבינת שמנת נמסה ורוטב מעורבב היטב, ערבוב לעתים קרובות.