קושימומחה
מוכן ב1 ש, 3 דק.
מנות8
ציון בריאות46
מגזין

סעודת יום ראשון: לזניה תרד ונקניק

סעודת יום ראשון: לזניה תרד ונקניק
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז נסו את ארוחת הערב של יום ראשון: תרד ונקניקייה Lasganananananananan. מנה אחת מכילה 613 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך ריקוטה, תרד, מוצרלה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 57 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -3 דקות. נסו ארוחת ערב פסטה ברוטב תרד, ארוחת ערב פשוטה: נקניק, תרד ופלפלים, ו נקניק ותרד ממולאים פגזים ליום ראשון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר מעטפת מנקניק ולהתפורר לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
3
מניחים בסיר גדול וחום מעל חום גבוה בינוני; לבשל נקניק עד כבר לא ורוד, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הסר נקניק מן המחבת ולהשליך את כל אבל כף אחת שאריות שומן נקניק.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מניחים מחבת בחזרה על חום ולהוסיף בצל, ערבוב עד בצל החלו חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים גזר, סלרי ושום ומבשלים עד שמתחילים לרכך, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
7
הוסף פחית עגבניות מרוסקות ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה (הוספת מים כדי לשחרר במידת הצורך) ומבשלים עד שהטעמים באים יחד, כ -30 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
8
הסר מחום ושמורה עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
9
בקבוצות קטנות, לסחוט תרד עד רוב הנוזל יצא. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, מערבבים היטב כדי להבטיח אפילו תיבול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
10
בחלק התחתון של צלחת pyrex להוסיף 1 כוס רוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
מניחים שכבה אחת של אטריות על גבי רוטב. על שכבת אטריות להוסיף קומץ תרד מנוקז קומץ מוצרלה מגוררת, ולאחר מכן להוסיף ריקוטה בכפית קטנה. חזור עם שאר החומרים לסירוגין שכבות של רוטב נקניק, פסטה, גבינה ותרד, ופסטה. השכבה העליונה צריכה להיות רוטב נקניק עם מוצרלה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
לפי עוגהלפי עוגה
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
אם משתמשים בנודלס לזניה רגיל, מכסים בנייר כסף ומניחים בתנור עד שהגבינה נמסה, ואז מסירים רדיד וממשיכים לחמם עד שמעל הלזניה מבעבע ומתחיל להשחים, כ-20 דקות. אם משתמשים בלזניה מוכנה לתנור, מכסים בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות, ואז חושפים ומבשלים במשך 15 דקות נוספות, או עד שהגבינה נמסה והרוטב מבעבע. אפשר להתקרר במשך 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות