ספגטי עם שרימפס בגריל, קישואים, וסלסה ורדה
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? ספגטי עם שרימפס בגריל, קישואים, וסלסה ורדה יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 724 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו עלי פטרוזיליה קלות, מלח, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שרימפס בגריל עם סלסה ורדה, שרימפס בגריל פפריקה עם שמן זית עלומות בייבי תפוחי אדמה סגולים, בצל כבוש & איטלקית סגנון סלסה ורדה, ו סלסה זוקיני ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הפטרוזיליה, צלפים, שום, מיץ לימון, רסק אנשובי, חרדל, 1/2 כפית מלח, ואת הפלפל לתוך מעבד מזון או בלנדר. דופק רק לקצוץ, שש עד שמונה פעמים. עם המכונה פועלת, להוסיף את שמן 1/2 כוס בזרם דק לעשות מחית גס. השאר את סלסה ורדה זה במעבד המזון; במידת הצורך, דופק מחדש emulsify רק לפני הוספת הפסטה.
להדליק את הגריל או לחמם את המטגן.
מברישים את הקישואים עם 1 כף השמן ומפזרים 1/4 כפית מלח. גריל או לטגן את הקישואים, מפנה, עד שזה עתה נעשה, על 10 דקות בסך הכל. כאשר הפרוסות קרירות מספיק כדי לטפל, לחתוך אותם לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ ' ולשים אותם בקערה גדולה.
תשחיל את השרימפס על שיפודים.
מברשת את השרימפס עם הנותרים 1 כף שמן ומפזרים עם הנותרים 1/2 כפית מלח. גריל או לצלות את השרימפס, מפנה, עד שזה עתה נעשה, על 4 דקות בסך הכל.
הסר את השרימפס מהשיפוד, לחתוך אותם לחצי אופקית, ולהוסיף אותם לקישואים.
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הספגטי עד שזה עתה נעשה, על 12 דקות.
מוסיפים את הפסטה לקישואים בגריל ושרימפס וזורקים עם סלסה ורדה.
המלצה ליין: לסוביניון בלאן יש זיקה גדולה לטעמי לימון וחרדל. כדי להשלים את העושר של פסטה ושרימפס, ללכת על פום פוילי תוסס מעמק הלואר של צרפת. סאנסר יעבוד כמעט גם כן.