עובש ג'לי
עובש ג'לי נטול גלוטן, ומספק כ 20 מנות. מתאבן זה יש 191 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ג'לי, קרם, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות. מתכונים דומים: עובש ג'לי, עובש הג'לי של הדוד סם, ו עובש ג'לי מבעבע.
הוראות
ממיסים 1 pkg ג ' לי ב 1 כוסות מים רותחים, מערבבים עד מומס. כפית (לא לשפוך) על ½ של הנוזל לתוך מחבת עוגת 12 כוס. להירגע עד סט אבל לא המשרד. כלומר, הוא נדבק לאצבע כשנוגעים בו, אבל שומר על צורתו.
הוסף ½ כוס שמנת חמוצה לג ' לי שנותר מהחבילה הראשונה.
מערבבים היטב, ואז לעבור דרך מסננת כדי להסיר את כל הגושים. בזהירות כפית (לא לשפוך) זה שכבת שמנת על שכבת ג ' לי רגיל. להירגע עד סט אבל לא המשרד.חזור עם הנותרים 6 חבילות. ייתכן שנשאר לך קצת מהשכבה האחרונה over.To unmold, לטבול את התבנית בכלי גדול של מים חמים במשך כ -10 שניות. בעדינות למשוך את ג ' לי מסביב לקצוות עם אצבע לחה.
מניחים צלחת לחה על גבי התבנית בזהירות (במהירות) הפוך.
יוצקים כל נוזל שהצטבר. לנער מעט כדי לשחרר את הג ' לי. בעדינות להסיר עובש מרכז ג ' לי על צלחת, כמו גם אתה יכול. השתמש במגבת נייר נקייה כדי לנגב כל מבולגן liquid.It חשוב שהמחבת שלך תהיה בדיוק 12 כוסות, אחרת הפרופורציות והעומק של הפסים שלך ישתנו.אם יש לך מחבת בגודל שונה. לאלתר!