עוגות כרובית פריכות עם רוטב עשבי תיבול וסלט ארוגולה
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 354 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, שמן זית, פרחים כרובית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגות כרובית פריכות עם רוטב טבילת יוגורט, פיצות סלט קישואים וארוגולה עם רוטב גבינה כרובית, ו נקניק פריך וסלט ארוגולה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי להכין עוגות, מניחים כרובית, תפוחי אדמה, ושאלוט על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
שאלוט, מגורר או טחון
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
טפטוף 1 1/2 כפות שמן על ירקות; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
אופים ב 400 במשך 35 דקות או עד מכרז, ערבוב פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים תערובת כרובית במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד קצוץ. לגרד תערובת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)