עוגת צ'דר-אגס
עוגת צ'דר-אגס היא צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 1709 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 93 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, חמאה, קליפת עוגה בלתי מוסווית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת בורבון אגס, עוגת צ'דר אגס, ו עוגת צ'דר אגס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים אגסים וסוכר 1/3 כוס בסיר 3 1/2 ליטר. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, על חום בינוני-נמוך 12 עד 14 דקות או עד אגסים במכרז.
מסננים עודף נוזל, במידת הצורך.)
תהליך אגסים בבלנדר עד חלקה; מערבבים 2 כפות חמאה ווניל. תניח בצד.
מעטפת עוגה קו עם רדיד אלומיניום; למלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים על מדף התנור הנמוך ביותר ב 425 במשך 10 דקות.
הסר משקולות רדיד; אופים 4 דקות נוספות.
שלב גבינה ו-3 המרכיבים הבאים. מערבבים 1/4 כוס חמאה מומסת.
תערובת אגס כפית לתוך piecrust מוכן; מפזרים תערובת גבינה. מכסים קצוות בנייר אלומיניום.
אופים ב 425 במשך 25 דקות.