עולש מתולתל, פרושוטו ומוצרלאן על ברוסקטה עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 542 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם פלפל, פרושוטו, גבינת מוצרלה ארוזה במים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו מחית אנדיב מתולתל, עולש מסולסל נבול, ו סלט אנדיב מתולתל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מסדרים את פרוסות הלחם על 2 סדינים אפייה גדולים וכבדים.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מברשת 3 כפות שמן על פרוסות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
אופים עד crostini הם זהב חיוור פריך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
לעטוף 1 endive מתולתל 1 פרוסת גבינה עם 1 פרוסה של prosciutto, המאפשר את צמרות להאריך 1 אינץ ' על 1 צד ארוך של prosciutto. סדר את הקרוסטיני על מגש. מעל כל קרוסטיני עם פרושוטו רול.
מרכיבים שתצטרך
אנדיב מתולתל
פרושוטו
קרוסטיני
רוטב חמוציות, להגשה
דראגי פנינה לבנות
סוכריות אוויר
6
טפטוף מעל ויניגרט ולשרת.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
7
מערבבים את החומץ, מיץ לימון, דבש, מלח ופלפל בבלנדר. עם המכונה פועלת, בהדרגה להתמזג השמן. מתבלים את הויניגרט, לפי הטעם, עם יותר מלח ופלפל, אם תרצה.