עוף ברוטב חרדל שמיר
אם יש לכם מלח, רגלי עוף, שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תערובת התבואה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט דבש ופירות יער מעורבים עם וופלים מחיטה מלאה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 39%. נסו עוף בגריל עם רוטב שמיר חרדל, עוף מצופה בייגלה עם רוטב שמיר חרדל, ו קציצות עוף צלויות עם רוטב שמיר מייפל-חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד קמח, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בצלחת עוגה או קערה רדודה. לטפוח עוף יבש, ואז לדלות רגליים, 1 בכל פעם, בקמח, רועד מעל עודף.
העברת גיליון נייר שעווה, הסדרת עוף בשכבה 1.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז עוף חום, צד העור למטה הראשון, מתהפך פעם אחת, 6 עד 8 דקות בסך הכל.
להעביר עוף לצלחת, ואז לשפוך את כל אבל 1 כף שומן ממחבת.
להוסיף שאלוט למחבת ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים יין ומחבת deglaze על ידי רותחים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות.
מוסיפים מרק, חרדל, ונותר 1/4 כפית מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז חוזרים עוף למחבת, עור הצדדים למעלה, יחד עם כל מיצים מן הצלחת, ומבשלים מעל חום מתון, מכוסה, עד העוף מבושל דרך, על 25 דקות.
להעביר עוף מגש ורוטב להרתיח עד מופחת על 1 כוס מעט מעובה, 3 עד 5 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בשמיר, ואז לשפוך רוטב על עוף.