עוף ואופים בטטה
עוף ואופים בטטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 321 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט טחון, קינמון טחון, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-75 היו אומרים שזה פגע במקום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מדהים spoonacular של 90%. מתכונים דומים: עוף קציצה Parmigianan ואטריות בטטה אופים, אפיית פירה תפוחי אדמה מעושנים, ו אופה בטטה מתוק ומתובל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים את התפוח, בטטות, בצל, אגוז מוסקט, קינמון, זנגביל, מלח ופלפל יחד בקערה.
יוצקים לתוך צלחת אפייה ומניחים את השדיים עוף על גבי.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד על העצם והמיצים לרוץ ברור, 45 עד 60 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות F (74 מעלות C).