קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות9
ציון בריאות16
מגזין

עוף וגומבו אנדוי

עוף וגומבו אנדוי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו עוף ואנדוי גומבו. מנה אחת מכילה 560 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. מתכון חינם חלב זה משרת 9 . 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו קמח, ציר עוף, רוטב ווסטרשייר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה די טוב. נסו עוף-אנדוי גמבו, עוף וגומבו אנדוי, ו עוף וגומבו אנדוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים 1 כף תיבול קייג ' ון, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל; משפשפים מעל עוף. בתנור הולנדי, עוף חום ב 2 כפות שמן בקבוצות; להסיר עוף מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים שמן שנותר לאותה מחבת; מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-נמוכה למשך 30 דקות או עד להשחמה (לא נשרפים).
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים בצל, פלפלים וסלרי; מבשלים ומערבבים 2-3 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
5
מוסיפים בהדרגה מים וציר. מערבבים פנימה את הנקניקייה, רוטב ווסטרשייר, עלי הדפנה, העוף ואת יתרת תיבול הקג ' ון, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך שעה 1 או עד שהעוף רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
מוציאים עוף מהתבנית; מצננים מעט. שומן רזה ממרק וזורקים עלי דפנה. לגרוס עוף ולחזור למרק; חום דרך. מחק עצמות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מגישים גמבו על אורז; למעלה עם בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
מרק גמביהמרק גמביה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

קייג ' ון עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזווילי וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים וטאנינים נמוכים אלה ישלימו את החום במנות קאג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות את דואלס ריאס בייקסאס אלברינו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
דואלס ריאס באיקסאס אלברינו
דואלס ריאס באיקסאס אלברינו
פריך, נקי ורענן! פירות ארומטיים בבסיס חומציות מאוזנת היטב. החיך מציע תווים של פרי הדר ואבן, עשבי תיבול ומגע מינרלי נעים בגימור. מורכב, מרענן ונבנה לאוכל.