הוסף מקלות תיפוף ושקית חותם, לחיצה על אוויר עודף. לרבד מקלות תיפוף בטמפרטורת החדר 15 דקות. בשקית ניילון אחרת לשלב קמח ומלח ופלפל לפי הטעם. בכוס קטנה מערבבים יחד הנותרים 1/2 כף כמון, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
כמון
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
2
בשנת 4 1/2-כדי 5-ליטר קומקום (רצוי ברזל יצוק) שמן חום עד מדחום עמוק שומן רושם 345 ° F. רק לפני השמן מגיע 345° f. לנקז חצי מקלות תיפוף.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מקלות עוף
פלפל
כמון
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
3
מוסיפים מקלות תיפוף לשקית עם תערובת קמח ולנער את המעיל, לדפוק את עודף. שימוש מלקחיים נמוך מקלות תיפוף בזהירות לתוך שמן חם. מטגנים מקלות תיפוף, מסתובבים מדי פעם ומסדירים חום כדי לשמור על שמן ב 345° F. קבוע, עד מהגוני בצבע ובישל דרך, כ 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
4
העברת מקלות תיפוף מטוגנים עם מלקחיים על מתלה להגדיר על מגבות נייר כדי לנקז ועונה תוך חם עם חצי מלח כמון. הכינו את מקלות התיפוף הנותרים באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
קמח לכל מטרה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מלקחיים
5
Transfer fried drumsticks with tongs to a rack set over paper towels to drain and season while hot with half of cumin salt. Prepare remaining drumsticks in same manner.