קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות57
מגזין

עטינים מבשלים איטיים ובצל

עטינים מבשלים איטיים ובצל
המתכון לבישול איטי בריסקט ובצל יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 6 שעות ו-10 דקות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . במנה עיקרית זו יש 491 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. אם יש לכם בצל, מלח גס ופלפל טחון, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תנור איטי חזה מרוקאי עם בצל אדום וקוסקוס משמש, פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי, ו יום שישי בערב חזה מבושל איטי ובצל.