ניתן להכין את המתכון פאי חומץ IX תוך שעה בערך . , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 12 גרם חלבון , 48 גרם שומן , ובסך הכל 884 קלוריות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה עובד היטב כקינוח די זול. אם יש לך חומץ מזוקק, קליפת פאי, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 32% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: פאי חומץ , פאי חומץ ופאי חומץ .
הוראות
1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1 מקל (או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
2
בסיר גדול מערבבים סוכר, קמח, קינמון, ציפורן, פלפל אנגלי ומלח.
מרכיבים שתצטרך
גלידה או קצפת, לא חובה
3 עד 6 טיפות צבע מאכל אדום, אופציונלי
ציפורן
שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
פפרוני, לא חובה
1 עד 1 1/2 פאונד אטריות ריגטוני מיובשות
ציוד שתשתמש בו
3 אונקיות עוגיות ג'ינג'רס, מרוסקות דק (בערך 12)
3
מערבבים היטב, ואז טורפים פנימה ביצה, חומץ ומים.
מרכיבים שתצטרך
סלט גויה ותיבול ירקות
2 כפות עלי נענע טריים שנקטפו
עבור קרום כפול (9 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 כוסות רוטב עגבניות אהוב
4
מוסיפים חמאה או מרגרינה ומבשלים את התערובת על אש נמוכה עד שהיא סמיכה, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו חזה עוף או חזה עוף ללא עצמות, חתוך לקוביות
5
יוצקים את התערובת לקליפת הבצק.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פאי נוסף, לא חובה
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות. מצננים לפני ההגשה.
יין מומלץ: יציאה, Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם פורט, וין סנטו וריזלינג מסוף קציר מאוחר. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. יין הפורט סנטה מדינה. עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.