קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי חמוציות אגס

פאי חמוציות אגס
פאי חמוציות אגס לוקח בערך 9 שעות ו -45 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. מנה אחת מכילה 687 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. לכו לחנות ואספו מלח כשר, מיץ לימון, חמוציות ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-68 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פאי אגס חמוציות, פאי אגס חמוציות, ו פאי אגסים וחמוציות.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
עבור הקרום
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
3
מניחים את החמאה, קיצור מיץ חמוציות לתוך המקרר במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציותמיץ חמוציות
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4
בקערה של מעבד מזון, שלבו את מלח הקמח והסוכר על ידי פעימה 3 עד 4 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את החמאה ודופקים 5 עד 6 פעמים עד שהמרקם נראה קמחי.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
6
הוסף את הקיצור ודופק עוד 3 עד 4 פעמים עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
7
מסירים את מכסה מעבד המזון ומפזרים פנימה 5 כפות ממיץ החמוציות. החלף את המכסה ואת הדופק 5 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציותמיץ חמוציות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
8
מוסיפים עוד מיץ חמוציות לפי הצורך, ודופקים שוב עד שהתערובת מחזיקה יחד בסחיטה. משקלים את הבצק ומחלקים לשניים. מעצבים כל חצי לדיסק, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר למשך שעה לפחות 1 ועד לילה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציותמיץ חמוציות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
9
קלף וגרעין את האגסים. פורסים לטריזים בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'. זורקים את כל האגסים עם 1/4 כוס מהסוכר, מניחים במסננת מעל קערה גדולה ומניחים להתנקז למשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מעבירים את הנוזל המרוקן לסיר קטן, מניחים על אש בינונית ומצמצמים ל -2 כפות. מניחים בצד להתקרר. זורקים את האגסים עם יתרת הסוכר, החמוציות, קמח הטפיוקה, הריבה, מיץ החמוציות, מיץ הלימון, המלח ואגוז המוסקט.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציותמיץ חמוציות
עמילן טפיוקהעמילן טפיוקה
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוציאים 1 דיסק בצק מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
3
מניחים את הבצק על פיסת נייר שעווה מקומחת קלות. מפזרים קלות את החלק העליון של הבצק בקמח ומרדדים לעיגול בגודל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
מניחים לתבנית טארט בגודל 9 1/2 עד 10 אינץ 'בעומק 2 אינץ'. לחץ בעדינות את הבצק לדפנות התבנית, מכווץ וגוזם את הקצוות לפי הצורך. הניחו ציפור פאי במרכז תחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מניחים את האגסים לתוך קליפת העוגה הלא אפויה בעיגולים קונצנטריים המתחילים סביב הקצוות, עובדים לכיוון המרכז ויוצרים תלולית קלה במרכז הפשטידה.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי בלתי-מוסווהקרום פאי בלתי-מוסווה
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
6
מפזרים את החמוציות מעט בכל פעם תוך כדי.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
7
יוצקים מעל כל נוזל שנשאר בקערה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מרדדים את בצק הפאי השני כראשון.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
מניחים את הבצק הזה מעל התפוחים, לוחצים את ציפור הפאי דרך הקרום העליון. לחץ יחד את שולי הבצק סביב שפת הפשטידה.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
10
מברישים את הקרום העליון במיץ המופחת בכל מקום למעט סביב קצה הפשטידה. חתוך עודף בצק.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
11
מניחים את הפשטידה על תבנית חצי גיליון מרופדת בנייר אפייה ואופים על רצפת התנור למשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מעבירים למדף התחתון של התנור וממשיכים לאפות עוד 20 דקות או עד שהאגסים מבושלים אך לא עכורים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מוציאים למדף ומצננים מינימום 4 שעות או עד לטמפרטורת החדר כמעט.

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

וין סנטו, קציר מאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. הכרמים קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
בצבע צהוב בהיר, האף נפתח בניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית ותווי הדרים. היין מצפה במלואו את החיך המבטא טעמים תוססים של פריחת תפוז, תפוח סבתא סמית ' טארט וחלת דבש. גימור ארוך מציג את האיזון המושלם של מתיקות וחומציות מעוררת פה, ומזמין לגימה נוספת.