קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פאי מייפל פקאן

פאי מייפל פקאן
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את פאי מייפל פקאן. , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 401 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -20 גרם שומן . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה יהיה להיט באירוע חג ההודיה שלך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם חמאה, סוכר, סירופ מייפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם ציון של 27% , המנה הזו גרועה למדי. נסו פאי מייפל ופקאן קלוי עם קצפת מייפל , פאי מייפל פקאן ופאי מייפל פקאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה טורפים ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס (6 אונקיות) יוגורט תפוזים3/4 כוס (6 אונקיות) יוגורט תפוזים
4 אונקיות חמאה לא מלוחה (מקל אחד), בטמפרטורת החדר4 אונקיות חמאה לא מלוחה (מקל אחד), בטמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
תבלין פאי דלעת נוסף לקישוטתבלין פאי דלעת נוסף לקישוט
אריזות BAKER'S שוקולד אפייה חצי מתוק, מומסאריזות BAKER'S שוקולד אפייה חצי מתוק, מומס
2
מוסיפים סירופ מייפל, חמאה, וניל, מלח ואגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפלסירופ מייפל
קצפת ואגוז מוסקט טחוןקצפת ואגוז מוסקט טחון
קצפת וקינמון טחון נוסף, לא חובהקצפת וקינמון טחון נוסף, לא חובה
פקאניםפקאנים
עגבניות שזיפים גדולות (בערך, חצויות לאורךעגבניות שזיפים גדולות (בערך, חצויות לאורך
3
יוצקים לקליפת בצק.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות מאפהקונכיות מאפה
4
אופים ב-375 מעלות במשך 40-45 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת למשך שעה. שומרים במקרר.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
3/4 כוס עגבניות חתוכות דק3/4 כוס עגבניות חתוכות דק
סכיןסכין

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

פאי עובד ממש טוב עם Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. אתה יכול לנסות שאטו שנטל ריזלינג מאוחר לקציר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
שאטו שנטל ריזלינג קציר מאוחר
שאטו שנטל ריזלינג קציר מאוחר