פאי ספגטי ללא בשר
פאי ספגטי ללא בשר היא מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מכילה 295 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . תמורת $1.43 למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו ספגטי, תחליף ביצה, פלפל חריף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 43% , וזה די טוב. מתכונים דומים: ספגטי ללא בשר , רוטב ספגטי ללא בשר תוצרת בית ורוטב ספגטי ללא בשר תוצרת בית .
הוראות
מבשלים ספגטי לפי הוראות האריזה; לנקז.
מוסיפים את תחליף הביצים ו-1/4 כוס גבינת פרמזן. לחץ על החלק התחתון ומעלה על הצדדים של 9 אינץ'. צלחת פאי צלחת עמוקה מצופה בספריי בישול. טורפים בקערה את גבינת השמנת, השמנת החמוצה, הפלפל הירוק ושארית גבינת הפרמזן.
במחבת טפלון מטגנים פטריות ושום בחמאה עד לריכוך. כף מעל תערובת גבינה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 20 דקות.
מפזרים גבינת מוצרלה; אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מניחים לעמוד 10-15 דקות לפני החיתוך.