קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי קרם אננס קפוא

פאי קרם אננס קפוא
פאי קרם אננס קפוא עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 556 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלמונים ביצה, סוכר, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-35 דקות. נסו תותים ופאי שמנת, חטיפי אפרסקים וקרם, ו דאקירי אננס קפוא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מרדדים את קרום העוגה על משטח מקומח למעגל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
גלולגלול
3
שים את הקרום לתוך צלחת פאי עמוק 9 אינץ'; מקפלים את הקצוות מתחת ו crimp. דקור את התחתית ואת הצדדים של קרום העוגה עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
קרוםקרום
4
אופים עד הקרום הוא השחמה קלות, על 10 עד 12 דקות. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בקערה קטנה, לרכך את הג ' לטין במים קרים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
בחלק העליון של דוד כפול, לשלב את חלמונים ביצים 1/3 כוס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
7
מוסיפים את האננס ומיץ הלימון הלא מצוחצח. מבשלים מעל מים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
אננסאננס
מיםמים
8
הסר מהחום; מערבבים בתערובת הג ' לטין הריכה ולתת להתקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
9
בקערה בינונית, לנצח את השמנת הכבדה עם מיקסר חשמלי עד קצף. עם מיקסר פועל, בהדרגה להוסיף את הנותרים 1/3 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם. הכה עד פסגות רכות טופס, ואז לקפל אותו לתוך תערובת אננס מקורר. כפית את קרם האננס לתוך קליפת העוגה האפויה להקפיא עד סט, על 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
קרום עוגהקרום עוגה
אננסאננס
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
קערהקערה