פאי קרם אננס קפוא
פאי קרם אננס קפוא עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 556 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלמונים ביצה, סוכר, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-35 דקות. נסו תותים ופאי שמנת, חטיפי אפרסקים וקרם, ו דאקירי אננס קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מרדדים את קרום העוגה על משטח מקומח למעגל 12 אינץ'.
שים את הקרום לתוך צלחת פאי עמוק 9 אינץ'; מקפלים את הקצוות מתחת ו crimp. דקור את התחתית ואת הצדדים של קרום העוגה עם מזלג.
אופים עד הקרום הוא השחמה קלות, על 10 עד 12 דקות. להפריש להתקרר.
בקערה קטנה, לרכך את הג ' לטין במים קרים; להפריש.
בחלק העליון של דוד כפול, לשלב את חלמונים ביצים 1/3 כוס סוכר.
מוסיפים את האננס ומיץ הלימון הלא מצוחצח. מבשלים מעל מים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, על 20 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בתערובת הג ' לטין הריכה ולתת להתקרר במשך 30 דקות.
בקערה בינונית, לנצח את השמנת הכבדה עם מיקסר חשמלי עד קצף. עם מיקסר פועל, בהדרגה להוסיף את הנותרים 1/3 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם. הכה עד פסגות רכות טופס, ואז לקפל אותו לתוך תערובת אננס מקורר. כפית את קרם האננס לתוך קליפת העוגה האפויה להקפיא עד סט, על 4 עד 6 שעות.