פטריית הודו לאחר חג המולד עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף ההזנה שלך. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 164 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -9 גרם שומן כל אחת. תמורת 60 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חמאה, בצל, קמח ופלפל. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא הגיע למקום. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 37% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: טורקיה פוטי , טורקיה פוטי ופטי טורקיה .
הוראות
1
במחבת מטגנים גזר, בצל, סלרי, טימין ופלפל בחמאה עד שהירקות רכים. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, משלבים הודו וקמח; לנער לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
צרור סלרי, פרוס (בערך
8 (U-12) שרימפס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים הודו, מרק ושעועית ירוקה לתערובת הירקות; לערבב היטב. קו 9-in. צלחת פאי עם קרום תחתון.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק