פטריות קלויות עם אגוזי לוז חמאה קלויים
פטריות קלויות עם אגוזי לוז חמאה קלויים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 804 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא מיץ לימון, לחם, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו כרוב ניצנים קלוי מייפל עם אגוזי לוז קלויים, מחבת חמאה פטריות קלויים ואספרגוס, ו פטריות שום פריכות קלויות בחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את הפטריות בשכבה אחת מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 1 כף חמאה, אשר צריך, באופן אידיאלי, להמיס במהירות ולהפוך צבע חום בהיר.
מוסיפים את שאלוט, מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים אותם במהירות.
מוסיפים פטריות, 1 כף יותר של חמאה ועונה עם קצת יותר מלח. מבשלים כ 4 דקות עד פטריות להתחיל להפוך חום זהוב ולשחרר חלק מהמים שלהם. כדי למנוע להבה אפשרית למעלה, להזיז את פאן מן התנור בזהירות להוסיף את ורמוט. להחזיר מחבת לתנור ולתת לבשל במשך 2 עד 3 דקות כדי להפחית את ורמוט.
בעוד פטריות הם בישול להמס הנותרים 1 כף חמאה במחבת קטנה על אש נמוכה.
מוסיפים את אגוזי לוז ולתת להם" ומבשלים " בחמאה על אש נמוכה עד שהם הופכים חום בהיר, על 4 דקות.
לאחר שהוורמוט הצטמצם ונספג על ידי הפטריות מפזרים בפפריקה (השתמשו במסננת רשת כדי לחלק באופן שווה את הפפריקה על כל הפטריות).
מוסיפים את מיץ הלימון ואגוזי לוז ומערבבים אותו.
הסר מהחום ולתת מגניב במשך 2 דקות.
למעלה כל פרוסה של לחם צרפתי קלוי עם כ 2 כפות של תערובת פטריות, מקום על מגש ומגישים.