אם יש לכם פירורי לחם, מלח, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט כרוב דרום-מערבי של דיוות המטבח עם חלב חמאה קרמי, דיווה המטבח של בננה, אוכמניות & Amp; שייק חמאה, ו דיווה המטבח של עוף לימון עם אספרגוס.
הוראות
1
באמצעות קערה בגודל בינוני, לשלב את חלב החמאה עם הביצה, 1/2 כף של תיבול עוף, ו 1/2 כפית של מלח ופלפל ואת הרוטב החם ומערבבים היטב. הגדר את הקערה aside.In קערה נוספת משלבת את פירורי הלחם או קורנפלקס, פקאן הקרקע, הפפריקה, התיבול העופות הנותרים, מלח ופלפל ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
1 ג'לפנו טרי שלם
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
קורנפלקס
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים היטב. טובלים את פילה הדגים בתערובת החמאה, ולאחר מכן לתוך תערובת פירור מתובל.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
3
מניחים את כף 2 של השמן במחבת גדולה, לא מקל ומניחים אותו על חום בינוני גבוה. בראון פילה בקבוצות, 2-3 בכל פעם, לא קהל המחבת. מבשלים 3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג. חזור על ההליך עם השמן הנותרים פילה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מגישים באופן מיידי.זכויות יוצרים 2010 (ג) אנג ' לה מדף MEDEARIS, המטבח דיווה!
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.