קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקלתית
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

פיצה סקווש קיץ קרום

פיצה סקווש קיץ קרום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל קיץ סקווש פיצה קרום. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 125 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 279 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה עובד טוב כמו קרום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך גבינת מוצרלה, קמח, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: פיצה ירקות קיץ עם קרום כרובית, ספגטי סקווש פיצה קרום, ו פיצה סקווש קיץ.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
לאחר קישואים או קישואים הקיץ כבר מגורר (אני ממליץ על מעבד מזון) קל מלח סקווש ולהעביר אותו מסננת.
מרכיבים שתצטרך
קיץסקוושקיץסקווש
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
סכין קילוףסכין קילוף
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
בואו לעמוד 15 עד 30 דקות ולחץ על כל הנוזלים הנותרים מתוך סקווש.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
4
בקערת ערבוב בינונית, לשלב סקווש, קמח, גבינת פרמזן, גבינת מוצרלה, ביצים, פלפל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
סכין קילוףסכין קילוף
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
5
מערבבים היטב.
6
מורחים את התערובת למחבת רול ג ' לי משומנת ומקורנת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מוציאים את הקרום מהתנור ומשנים את טמפרטורת התנור לצלייה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
מברשת את החלק העליון של הקרום עם שמן, ולאחר מכן לצלות את הקרום במשך 3 עד 5 דקות עד העליון הוא השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
10
אפשר לקרום להתקרר מעט ולהחליק מרית מתחת לכל הקצוות ומתחת לאמצע.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
11
מניחים תבנית אפייה גדולה על החלק העליון של הקרום ומעבירים בעדינות את הקרום כך שתחתית הקרום פונה כעת כלפי מעלה. מכיוון שזה יכול להיות קשה להעיף את הקרום בצורה חלקה, ייתכן שיהיה צורך לחתוך את הקרום לשניים כדי להקל על היפוך של הקרום. אם אתה רוצה להשמיט את שלב היפוך, זה בסדר, אבל הקרום לא יהיה כמו פריך.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
12
מברשת את החלק העליון של הקרום עם שמן צלייה עוד 3 עד 5 דקות עד העליון הוא השחמה. מכסים עם תוספות לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto