קושימומחה
מוכן ב1 ש, 42 דק.
מנות8
ציון בריאות43
מגזין

פיצה שיקגו דיפ-דיש

פיצה שיקגו דיפ-דיש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שיקגו דיפ-דיש Pizzan. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 365 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו אורגנו, פטריות, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פיצה שיקגו דיפ דיש, פיצה שיקגו דיפ-דיש, ו פיצה שיקגו דיפ דיש (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים סוכר ושמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
3
שלב 25 אונקיות (כ 2 1/2 כוסות) קמח, קמח תירס, ומלח בקערה. מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת שמרים עד הבצק יוצר כדור. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 5 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
רול בצק לתוך מלבן 11 x 15inch על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
6
מניחים את הבצק בתבנית אפייה 13 x 9inch מצופה ספריי בישול; לחץ על הבצק את הצדדים של המנה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מורחים 1 1/2 גבינות כוסות באופן שווה על פני הבצק. מסדרים נקניק קצוץ באופן שווה על גבינות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
בצקבצק
8
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
קוצצים עגבניות; מניחים במסננת. מערבבים אורגנו ובזיליקום; מסננים תערובת עגבניות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
אורגנואורגנו
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
10
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים פטריות למחבת; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים בפלפלים; לבשל במשך 8 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם. מסדרים ירקות על נקניק; תערובת עגבניות כף באופן שווה על ירקות ונקניק.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
ירקירק
פטריותפטריות
נקניקנקניק
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
13
אופים ב 400 במשך 25 דקות או עד קרום חום בועות גבינה. מגניב 5 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים

794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות שלמות, מנוקזותעגבניות שלמות, מנוקזות170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניקיות עוף איטלקיות קלות מבושלות מראש (על, תרמילים הוסרו, קצוץנקניקיות עוף איטלקיות קלות מבושלות מראש (על, תרמילים הוסרו, קצוץ2(יכול להיות או להרחיק)חבילה שמרים יבשים (אודותחבילה שמרים יבשים (אודות6516 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק12.38 אונקיות קמח לכל מטרה (בערך, מחולק12.38 אונקיות קמח לכל מטרה (בערך, מחולק2(יכול להיות או להרחיק)בזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל ירוק קצוץפלפל ירוק קצוץ170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות פטריות פרוסות דק (עלכוסות פטריות פרוסות דק (על1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2(יכול להיות או להרחיק)אורגנו טרי קצוץאורגנו טרי קצוץ227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות מגורר חלק-גבינת מוצרלה רזה, מחולקכוסות מגורר חלק-גבינת מוצרלה רזה, מחולק1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל אדום קצוץפלפל אדום קצוץ1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים2(יכול להיות או להרחיק)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמים (100° עד 110°)מים חמים (100° עד 110°)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח תירס צהובקמח תירס צהוב