הפירה הטוב ביותר יכול להיות רק המתכון הצמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 4 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 185 קלוריות . מתאים ל-18 ומחירו 32 סנט למנה מנות. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג ההודיה . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש תפוחי אדמה, עירית, שמנת חצי-חצי ופלפל. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התוספת הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 35% , וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פירה מדומה (פירה כרובית)-דל פחמימות , עוד פירה תפוחי אדמה מדומה (כרובית פירה)-דל פחמימות , והפירה הטוב ביותר .
הוראות
1
מכניסים תפוחי אדמה לתנור הולנדי ומכסים במים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 10-15 דקות או עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
לנקז.
3
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את השמנת, השמנת החמוצה, החמאה, המלח והפלפל; מקציפים עד בהיר ואוורירי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
5
מפזרים עירית אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט