פירה שמנת עם גבינת עיזים ומרווה טריה
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פירה שמנת w / גבינת עיזים ומרווה טריה, פירה עם שום, מרווה וגבינת עיזים, ו פירה עם חמאה חומה, גבינת עיזים ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד למכרז, על 12 דקות; לנקז היטב. חזור לאותה מחבת.
מוסיפים גבינה, 1/4 כוס חלב, חמאה; מחית עד חלקה.
מערבבים מרווה קצוצה; העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש על אש נמוכה, דליל עם יותר חלב, אם עבה מדי.) תלולית תפוחי אדמה בקערה.
מקשטים עם ענפי מרווה טריים.