פיתות פתוחות עם רוטיסרי טלה עם רימון ונענע, עגבניות בגריל וסלט כרוב יווני
המתכון Pitas פתוח פנים עם רוטיסרי כבש עם רימון ונענע, עגבניות בגריל, סלט כרוב יווני יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-6 שעות ו-10 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 924 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו שמן זית, מיץ לימון, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: כריך חצילים בגריל עם פנים פתוחות עם פסטו, עגבניות ומוצרלה טרייה (הילדים מבשלים ביום שני), כריכי סטייק יווניים פתוחים, ו סלט כרוב יווני ופיתות עוף.
הוראות
1
מפזרים את שני צדי הטלה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
כבש
2
מגלגלים את הכבש ועניבה עם חוט.
מרכיבים שתצטרך
כבש
גלול
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
3
חותכים חריצים קטנים על הכבש כולו, באמצעות סכין קילוף. מלא כל חריץ עם פרוסת השום.
מרכיבים שתצטרך
שום
כבש
ציוד שתשתמש בו
סכין
4
שים את הטלה לתוך שקית גדולה פלסטיק resealable.
מרכיבים שתצטרך
כבש
5
לטאטא את מיץ הרימון, יין, שמן זית, אורגנו, רוזמרין, בצל, עלי דפנה ומיץ לימון בקערה ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימונים
מלח ופלפל
מיץ לימון
עלי דפנה
שמן זית
רוזמרין
אורגנו
בצל
יין
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
6
יוצקים את המרינדה על הכבש, בשקית. לחץ את האוויר מתוך התיק ולאטום בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
כבש
7
מניחים את התיק לתוך קערה גדולה. מקררים את הטלה לפחות 4 שעות ועד 24 שעות, הופכים את התיק כמה פעמים במהלך הזמן הזה.
מרכיבים שתצטרך
כבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
הסר את הטלה מהמקרר 30 דקות לפני הבישול. מחממים את הגריל לחום בינוני-חם.
שיפוד הטלה על צלייה וגריל עד מדחום בשר רושם 135 מעלות F עבור doneness בינוני, 1 1/2 שעות עד 1 3/4 שעות. להתחיל להבריש את הטלה עם תערובת מולסה רימונים לאחר כ 45 דקות של צלייה.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימונים
כבש
בשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
שיפודים
גריל
1
מקציפים יחד את מיץ הלימון, שמן זית, שמיר, דבש ושום בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
שמן זית
שום
דבש
שמיר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
3
מוסיפים את הכרוב האדום והירוק, גזר ופטה. לזרוק לשלב. מכסים את הסלט ומקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוק
גזר
גבינת פטה
4
מעבירים את הטלה ללוח חיתוך ואוהל רופף עם נייר כסף. חכה 15 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
כבש
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
רדיד אלומיניום
5
בעוד שה נח, מברישים את העגבניות בשמן קנולה ומפזרים מלח ופלפל. גריל את העגבניות עד שהם חרוכים משני הצדדים ופשוט רך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן קנולה
עגבנייה
כבש
ציוד שתשתמש בו
גריל
6
תחתוך את הטלה.
מרכיבים שתצטרך
כבש
7
להניח את לחמי פיתה חמים על מגש גדול. למעלה עם כבש פרוס, עגבניות בגריל וסלט כרוב יווני. לסחוט את הלימונים מעל ומגישים.
אגיורגיצ ' יקו, אסירטיקו ומושופילרו הם הבחירה הראשונה שלי ליוונית. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. Skouras Saint George Agiorgitiko עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.