קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות100
מגזין

פננג אסאם לקסה (Nyonya חם וחמוץ אטריות במרק דגים)

פננג אסאם לקסה (Nyonya חם וחמוץ אטריות במרק דגים)
אם יש לכם חסה, עלי נענע, תמרינד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גרנג אסאם (חריף & חמוץ דגים קארי): מטבח Nyonya מלאקה, Penang Asam Laksa, ו מרק חם וחמוץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
לנקות את הדגים, להסיר קשקשים ומעיים. בסיר, להביא 8 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הדגים ומרתיחים במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
להעביר את הדג מבושל לתוך קערה ולתת מגניב. מסננים את מלאי הדגים, ואז מוסיפים את התמרינד הקלוף, ואת העלים המצולעים וממשיכים לרתוח בחום נמוך.להרטיב את הידיים כל הזמן עם קערת מים, להרים את הבשר מתוך כל הדגים ולהשליך את העצמות. לשבור את בשר הדגים לחתיכות זעירות ולשים את הדגים בחזרה לתוך המניה, לכסות את המכסה, ולהוריד את החום.באמצעות מעבד מזון מיני, לטחון את הדבק התבלינים עד בסדר.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
תמרינדי.תמרינדי.
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
לחמם ווק ולטגן את ממרח התבלינים עם שמן בישול במשך כ 6-8 דקות או עד שהוא מריח ארומטי ומתובל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
להעביר את משחת התבלינים לתוך המניה הרותחת.לחלץ את מיץ תמרינדי ולהוסיף אותו לתוך המניה. מסננים את מיץ התמרינדי ולשמור את הזרע. חזור על זה 3-4 פעמים עם 1/2 כוס מים בכל פעם כדי לוודא שאתה לחלץ את כל המהות מן התמרינד. המשך לטעום את מלאי Assam Laksa שלך כדי לוודא חמוץ שלה לטעמך. לתיבול, מוסיפים סוכר, מלח ורוטב דגים.הכינו את האטריות של laksa על ידי ביצוע הוראות האריזה. בקערה הגשה, להוסיף אטריות laksa ומקשטים את כל הירקות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תמרינדימיץ תמרינדי
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
רוטב דגיםרוטב דגים
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
תמרינדי.תמרינדי.
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
יוצקים את מרק אסאם לאקסה לתוך הקערה ומגישים מיד עם כפית של משחת חה קו / חסילונים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק