פננג אסאם לקסה (Nyonya חם וחמוץ אטריות במרק דגים)
אם יש לכם חסה, עלי נענע, תמרינד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גרנג אסאם (חריף & חמוץ דגים קארי): מטבח Nyonya מלאקה, Penang Asam Laksa, ו מרק חם וחמוץ (מתכונים דומים).
הוראות
לנקות את הדגים, להסיר קשקשים ומעיים. בסיר, להביא 8 כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים את הדגים ומרתיחים במשך כ 10 דקות.
להעביר את הדג מבושל לתוך קערה ולתת מגניב. מסננים את מלאי הדגים, ואז מוסיפים את התמרינד הקלוף, ואת העלים המצולעים וממשיכים לרתוח בחום נמוך.להרטיב את הידיים כל הזמן עם קערת מים, להרים את הבשר מתוך כל הדגים ולהשליך את העצמות. לשבור את בשר הדגים לחתיכות זעירות ולשים את הדגים בחזרה לתוך המניה, לכסות את המכסה, ולהוריד את החום.באמצעות מעבד מזון מיני, לטחון את הדבק התבלינים עד בסדר.
לחמם ווק ולטגן את ממרח התבלינים עם שמן בישול במשך כ 6-8 דקות או עד שהוא מריח ארומטי ומתובל.
להעביר את משחת התבלינים לתוך המניה הרותחת.לחלץ את מיץ תמרינדי ולהוסיף אותו לתוך המניה. מסננים את מיץ התמרינדי ולשמור את הזרע. חזור על זה 3-4 פעמים עם 1/2 כוס מים בכל פעם כדי לוודא שאתה לחלץ את כל המהות מן התמרינד. המשך לטעום את מלאי Assam Laksa שלך כדי לוודא חמוץ שלה לטעמך. לתיבול, מוסיפים סוכר, מלח ורוטב דגים.הכינו את האטריות של laksa על ידי ביצוע הוראות האריזה. בקערה הגשה, להוסיף אטריות laksa ומקשטים את כל הירקות על גבי.
יוצקים את מרק אסאם לאקסה לתוך הקערה ומגישים מיד עם כפית של משחת חה קו / חסילונים.