פנקייק תפוחי אדמה עם גבינת יוגורט צ'ייב
פנקייק תפוחי אדמה עם גבינת יוגורט צ'ייב עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 197 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה מושלם עבור חנוכה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, ביצים, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו יוגורט יווני וסלט תפוחי אדמה צ'ייב, סלט תפוחי אדמה ועוף עם רוטב צ'ייב יוגורט, ו סלט תפוחי אדמה עם שמיר צ'ייב יוגורט רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין גבינת יוגורט, מניחים מסננת או מסננת במדד זכוכית 2 ליטר או קערה בינונית. מסננת קו עם 4 שכבות של cheesecloth, המאפשר cheesecloth להאריך על הקצה החיצוני. יוגורט כפית לתוך המסננת. מכסים באופן רופף בניילון נצמד, ומקררים למשך 12 שעות. גבינת יוגורט כפית לתוך קערה, ולהשליך נוזל. מערבבים עירית, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל. מכסים ומקררים.
כדי להכין פנקייק תפוחי אדמה, להפיץ את תפוחי אדמה ובצל בין כמה שכבות של מגבות נייר; לתת לעמוד 15 דקות או עד בקושי לח, הקשה מדי פעם.
מערבבים קמח, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, וביצים בקערה גדולה. מערבבים תפוחי אדמה ובצל.
מחממים כ 2 כפיות שמן במחבת לא דביקה גדולה על חום בינוני גבוה. כפית 2 כפות תערובת תפוחי אדמה עבור כל אחד 6 פנקייק על מחבת. מבשלים 2 דקות בכל צד או עד הזהב. חזור על הנוהל עם תערובת השמן ותפוחי האדמה הנותרים.
מגישים את הפנקייקים עם גבינת יוגורט.
הערה: כדי להקפיא, לתת לביבות מבושלות להתקרר לחלוטין. מחסנית במיכל אטום בין שכבות של נייר שעווה, להקפיא עד 2 חודשים. כדי לחמם, מניחים על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 15 דקות.