פסטה ואטריות אודונג סיניות ברוטב עגבניות וסרדינים
גשו לסופר וקנו מלח שולחן, סרדינים ברוטב עגבניות, אטריות ספגטי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 89% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: פסטה ואטריות אודונג סיניות ברוטב עגבניות וסרדינים, אטריות אורז עם וונטון / רביולי סיני ברוטב פטריות, ו דן דן מיאן (אטריות ברוטב חריף סיני בוטנים חזיר).
הוראות
מרתיחים פסטה ב 5 כוסות מים עם 1 כף מלח 1 כף שמן זית 12 דקות. לשים אטריות אודונג לאחר פסטה רותחים במשך 7 דקות. לאחר 12 דקות, יוצקים פסטה / אטריות לתוך מסננת ושופכים מים קרים על זה. תניח בצד. (ודא שאתה שם את הפסטה כאשר המים כבר רותחים, כלומר כאשר 12 דקות רותחים מתחיל).עבור הרוטב-לשים 3-4 כפות שמן זית במחבת לא מקל ו שום מטגן ובצל. לאחר מכן מוסיפים עגבניות עד שרידי עיסה רכה.
מוסיפים קוביית מרק בשר וסרדינים. לאחר מכן מוסיפים תבלינים:אורגנו, מרווה, פלפל שחור טחון ופלפל.להקציף עד החומרים מעורבבים היטב.להפחית חום ומבשלים במשך 5 דקות.
מגישים עם אטריות ספגטי-Udong.