פרמזן-ברוקולי פירור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פרמזן-ברוקולי פירור. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עלי טימין, פרמזן, ברוקולי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פירורי תירס פרמזן עוף, אספרגוס ופרמזן-ציפוי פירור ביצה, ו פסטאן ופטריות עם ציפוי פירמיזן (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הברוקולי במים רותחים מומלחים קלות עד פריך במכרז, 2 עד 4 דקות.
ניקוז. ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיפים את פירורי הלחם ואת הקורנית. טוסט עד הזהב, ואז להסיר מן החום.
מוסיף את הפרמזן, ברוקולי, וכמה טחנות של פלפל. לזרוק.